Friday, February 22

leisure time

#bahasa : English(dok english mano pung), Malaysia, Ganu, Kelate

Hello everybody,
seems like I don't update this blog for along time, kan? haishh, so pemalas lah aku ni. (-_-"  )
Actually, it is not PEMALAS tapi aku tak cukup masa untuk dating with this social networking and watsoeverrrrrrhh (walaupun aku online twitter 24/7). LOL

ni lah antara kerja yang aku buat bila ada masa yang terluang. ceh. hahaa
aku sebenarnya tak gheti nak karang ceghita untuk dijadikan sebagai entry. cisss! hahaa.
Let's the pictures speak. gambar boleh cakap eh? hahaa. sengaallll. :p

Santi's 
Aku suka tengok Santi lukis kartun. nampak macam senang je bila dia duk lukis benda nihh. memang senang pon, (kalau dah pro melukis lah)
Aina's
KAU TENGOK! KAU TENGOK! ape kejadah aku lukis pun taktahu. haishhh. (-__-"  )

aku suka buat header blog/facebook/twitter. gilosss, memang takdok bendo nok buat, ginih lahhh. haissss. hahaa

No comments: